Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Senecio mikanioides

Ár:
4.990 Ft
Akasztós kaspóban.
Cikkszám: 10891-2
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 60 - 70 cm
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Tulajdonságok

 • Kúszónövény
 • Kertészeti zóna (USDA): 9b - 11b
 • Kifejlett növény magassága: 100 cm
 • Fényigénye: napos
 • Vízigénye: átlagos
 • Talaj pH értéke: 5.5 - 6.5
 • Ültetőközeg: jó vízelvezető humusszal vagy perlittel kevert virágföld
 • Nem ehető:
 • Nem állatbarát
 • Szobanövény
 • Levél színe, mintája: zöld-fehér

Leírás

Sima, kissé bordázott levelei emlékeztetnek a borostyánra, egyetlen növénynek azonban nagyon különbözőek lehetnek a levelei. Néha fehér, sárga máskor vörös, erősen illatos virágai tavasszal mutatják meg magukat. A reggeli napfényt kedveli, de a délutáni napfénytől némi árnyékolással védeni kell. Talaja felső 2 cm-ét hagyjuk kiszáradni. A legjobban a langyos esővizet szereti, mely mentes mindennemű hozzáadott kémiai anyagtól. Bár dél-amerika esőerdőiből származik, külön párásításra nincs szüksége. Októbertől februárig éli meg nyugalmi időszakát, ilyenkor csökkenteni kell a locsolásokat de nem száradhat ki teljesen a földje és 12 - 16°C között kell tartani. Tavasszal tőosztással lehet szaporítani. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés