Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Pilea involucrata Moon Valley

Ár:
3.990 Ft
Pilea involucrata Moon Valley
Cikkszám: 11125
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 20 - 30 cm
Szín: Zöld-vörös
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Tulajdonságok

 • Szobanövény
 • Kertészeti zóna (USDA): 10 - 12
 • Kifejlett növény magassága: 30 cm
 • Fényigénye: napos - félárnyékos
 • Vízigénye: átlagos, legyen száraz a földje két locsolás között
  Páraigénye nagyon magas
 • Ültetőközeg: mohás földkeverék
 • Ültetési időszak: tavasszal
 • Szaporítás: leválasztással
 • Virág színe: krémfehér, rózsaszín
 • Levél színe, mintája: zöld, bronz érdes felületű

Leírás

Közép- és Dél-Amerika bokros gyorsan növekvő fajtája. Levelei igen különlegesek. Mint formában mint színben igen figyelemfelkeltő. Mélyen "völgyes" levelei ihlették a Moon Valley nevet. Élénksárga-zöld leveleit sötét rézszínű erezete emeli ki igazán. Maga a növény viszonylag kicsi marad, de még a 30 cm es magassága sem hátrány számára. Minden tekintetet magához vonz. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

 

A növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés