Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Philodendron tortum

Ár:
12.900 Ft
Könnyen gondozható, légtisztító Philodendron.
Cikkszám: 10754-2
Elérhetőség: 21 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 40 - 50 cm
Szín: Zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Tulajdonságok

  • Kontyvirágféle
  • Fagyérzékeny
  • Fényigénye: világos, de nem közvetlen napfény
  • Vízigénye: alacsony
  • Ültetőközeg: laza, homokos talaj
  • Mérgező: Calcium Oxalát
  • Nem állatbarát
  • Szobanövény
  • Levél színe, mintája: zöld, csontvázszerű levelek

Leírás

A trópusi Amerika és Nyugat-India őshonos Philodendronja. Csontvázra emlékeztető levelei igen feltűnővé teszi a növényt. Mint társai, ez a philodendron is megszabadítja a levegőt a benzoltól, formaldehildtől és a szén-monoxidtól. Tartása igen könnyű, bár a közvetlen napfényt nem kedveli, igényli a magas páratartalmat. 

Csomag ajánlat

Philodendron I.

Méret (magasság cseréppel együtt): 70 - 80 cm
Szín: Silver
+
Méret (magasság cseréppel együtt): 40 - 50 cm
Szín: Zöld
+
Méret (magasság cseréppel együtt): 50 - 60 cm
Szín: Zöld-sárga
Összesen: 30.880 Ft
helyett 23.880 Ft
Kedvezmény: 23%

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 08.
Csodálatos, ritka növény. Úgy látom, szereti a helyét. Azt már nem írom, hogy igen gyorsan kaptam meg, mert ez csak ismétlés

 

A növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés