Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Peperomia scandens Variegata

Ár:
2.990 Ft
Zöld fehér variegata levelekkel.
Cikkszám: 11076
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 15 - 25 cm
Szín: Zöld-fehér
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Tulajdonságok

  • Kúszónövény
  • Kertészeti zóna (USDA): 10 -11
  • Kifejlett növény magassága: 30 cm és szélessége 120 cm
  • Fényigénye: félárnyékos, szórt fény
  • Vízigénye: átlagos, télen alacsony
  • Ültetőközeg: tőzegalapú komposzt
  • Ültetési időszak: IV. - VIII. hó
  • Szaporítás: leválasztással
  • Szobanövény
  • Levél színe, mintája: világos zöld fehér szegéllyel

Leírás

A Peperomia scandens Variegata a szív alakú levelek miatt Cupido Peperomia néven is ismert és a Peperomia scandens Green tarka változata. Mexikóban és Dél-Amerikában őshonos kúszó, epifita növény, amelynek töve 60-90 cm hosszú lehet. Természetének és könnyű ápolásának köszönhetően népszerű szobanövény. Vastag, fényes, szív alakú világoszöld levelei krémfehér szegélyűek. A szórt fényt kedveli a beltérben és a részleges árnyékot, ha a szabadban nevelik. Az öntözés között hagyjuk kiszáradni a talaját. Mivel trópusi éghajlatról származik ez a növény remekül helyt áll egy vivárium magas páratartalmú környezetében. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés