Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Paphiopedilum Pinocchio

Ár:
5.990 Ft
Paphiopedilum Pinocchio
Cikkszám: 10967
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 30 - 40 cm
Szín: Rózsaszín

Leírás

A Paphiopedilum Pinocchio két faj, a Paphiopedilum glaucophyllum (Szumátra és Jáva középső részéből) és a Paphiopedilum primulinum (a Szumátra szigetének északi oldalán található) keresztezése. Ez a hibrid a mérsékelten meleg éghajlathoz tartozik. Nyári hőmérséklet 17-25 °C-on; Téli hőmérséklet 15-21 °C-on. A sikeres otthoni termesztéshez szükséges, hogy az éjszakai hőmérséklet mindig 5 °C-kal alacsonyabb legyen, mint a nappali. Fényigénye viszonylag alacsony, árnéykkedvelő orchidea. 50%-os páratartalommal megelégszik, azonban, ha a hőmérséklet 25°C felé emelkedik, akkor a páratartalmat is 70%-ra kell emelni a környezetében. Gyakori és bőséges locsolást igényel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés