Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Fűtőtasak 40 órás

Ár:
390 Ft
40 órás Aquapack / HeatPack / melegítő tasak élő állatok és növények szállításához Amennyiben a fűtőtasakot nem az Ön által megrendelt növény szállítása céljából vásárolja, úgy kérjük megjegyzésbe írja be, hogy bontatlanul tegyük a csomagjába!
Cikkszám: 4260171835115-1
Elérhetőség: 285 db raktáron
Anyag: Fűtőtasak
Megjegyzés: 40 órás
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Leírás

Részletek:
Méret: 13 x 9,5 cm
Hő időtartama (h): 40-ig
Hőmérséklet (max. / Átlag): 65°C / 50°C
Összetevők: vaspor (58%), aktív szén (7%), belmilit (14%), só (3%), víz (18%). 

Az Aqua Pack univerzális melegítő tasak ideális élő állatok vagy növények szállításához a hideg évszakokban. A tasak folyamatosan ad le hőt 40 órán át, ezáltal a növényeket télen is biztonságosan lehet postázni. A tasak a külső hőmérséklettől függően 15-20°C-kal melegebbet biztosít zárt dobozban. A melegítőt nagy megbízhatóság és állandó hőteljesítmény jellemzi.

Alkalmazás:
Egyszerűen vegye ki a HeatPack-et a csomagolásból, fagymentes környezetben aktiválja majd 5 perc elteltével helyezze megfelelő szállító dobozba. 

Az optimális hőforrás elérése érdekében javasoljuk, hogy 2 melegítőt rendeljen egymás mellé a csomagba, hogy azok egymás kölcsönhatására állandósíthassák a hőmérsékletet. 

Az éjszakai fagyok beköszöntével, számolni kell azzal, hogy a csomagok többnyire az éjszaka folyamán kerülnek pakolásra és osztályozásra a futárszolgálatok rendszerében. Különösen szobanövények megrendelésekor ajánljuk megfelelő mennyiségű fűtőtasakok megrendelését is, hogy a szállítandó növények ne szenvedjenek fagyási sérüléseket. Amennyiben nem rendel csomagjába a növényei mellé fűtőtasakot, úgy nem tudjuk az elállási jogot figyelembe venni. Kérjük növényei megrendelésekor gondoljon az egészségükre is, ne csak a szépségükre! Rendeljen 40 vagy 72 órás fűtőtasakot! Nagyobb csomagokba szükség lehet 2-3 darab tasakra is!

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 30.
Nagyon jó találmány. Bár a csomagolás nagyon biztonságos volt, de így az éjszakai hidegtől is megóvta a növényeket. A csomag kibontásakor még meleg volt.
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 29.
Érdemes kérni a szállításhoz hideg, akár hűvösebb időben történő szállítás esetén. Főleg, ha trópusi növényeket vásárolunk. Habár a növényeket a rendelést követő 24 óra múlva megkaptam, úgy érzem, hogy jó döntés volt. A csomagolás egyszerűen fantasztikus!
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 27.
A növènyeim èpsègben haza èrtek, nem volt semmi bajuk a hidegtöl,jó hogy van ilyen termék!
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 21.
Mivel hideg időben került sor a növény szállítására, elővigyázatosságból vásároltam ezt a melegítő tasakot. Szerencsém volt, mert a szállítás idején éjszakai fagy is volt. A tasak jól temperálta a csomag belsejét.
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 22.
A csomagolás profi. Átlagos hőmérsékleteknél (kora tavasz, késő ősz, kisebb éjszakai fagyokkal) önmagában is megvédi a növényeket.
A fűtőtasakot a biztonság kedvéért kértem. Működik rendben, langyos volt amikor kibontottam a csomagot. A szállítás cca. 30 óra volt a feladástól a csomagbontásig.

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés