Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Cymbidium halvány rózsaszín 1 virágszálas

Ár:
7.900 Ft
Cymbidium halvány rózsaszín 1 virágszálas
Cikkszám: 10330
Elérhetőség: Hamarosan
Méret (magasság cseréppel együtt): 70 - 80 cm
Szín: Rózsaszín
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft
Menny.:

Tulajdonságok

 • Orchidea
 • Kertészeti zóna (USDA): 6b - 9b
 • Kifejlett növény magassága: 30 - 45 cm
 • Fényigénye: napos, félárnyékos
 • Vízigénye: átlagos, rendszeres
  Páraigénye: nyáron magas, télen nincs
 • Ültetőközeg: Orchideaföld
 • Ültetési időszak: virágzás után
 • Szaporítás: gumó osztásával
 • Mérgező: bőrirritációt okozhat
 • Nem állatbarát
 • Szobanövény

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 19.
Tisztelt Home Garden Csapata!
A barátnőimmel együtt nagy örömünk telik a szépséges növényekben .
Az új növénykét átültetem,/ mert jártam már úgy ,hogy kirothadt az új növényem , mert apró szivacs darabokba ültették és túl öntöztem/ egy nagyobb cserépbe amit előtte kilyukasztottam az alsó részén kb 2cm lyukakkal . Orchidea föld /Florimo fajta/ faszén, hungarocell darabok és tápanyagként Biosol forte . Télen locsolni akkor locsolom ,ha már nincs apró cseppecske a virág alsó részén. Az esővíz 25 celsius fokos. Havonta nagyon híg Káliumos lombtrágyát adok nekik 2 Liter vízhez 2-. 3 csepp.
Kertes házban lakunk. Nyáron a kertben ritka lombú fák ágaira felakasztva növekednek a növényeink szép új hajtásokat hozva. Naponta locsoljuk esővízzel. Majd szeptembertől teljes napfényre helyezzük őket az első fagyokig. Ha megjelennek a virág kezdemények, akkor behozzuk őket és várjuk melyik bibó nyílik ki elsőnek. Ha ilyen borus ősz van , mint most, ledes növény lámpás megvilágítással segítjük a bimbók fejlődését reggel 6-tól este hatig. Ha kinyíltak, visszük hűvös szobába , ahol egész télen gyönyörködünk szépségükben.
Mind a hármunknak már van több ilyen növényünk tele virággal.
Kívánság , ha lehet tavaszra különleges virág formájú és színű újabb Cymbidium
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok . Maradok Tisztelettel Csővári Mária

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés