Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Caladium Summer Breeze

Ár:
3.990 Ft
Nyári szellő
Cikkszám: 10059
Elérhetőség: Hamarosan
Méret (magasság cseréppel együtt): Nincs megadva
Szín: Mix
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft
Menny.:

Tulajdonságok

 • Kontyvirágféle
 • Kertészeti zóna (USDA): 9a - 11
 • Kifejlett növény magassága: 30 - 45 cm
 • Fényigénye: 80% árnyék
 • Vízigénye: magas
 • Talaj pH értéke: 5.6 - 6.5
 • Ültetőközeg: jó vízáteresztő
 • Ültetési időszak: tavasz
 • Szaporítás: rizomák leválasztásával
 • Levél színe, mintája: halványzöld (majdnem fehér) rózsaszín erekkel és zöld széllel
 • Mérgező
 • Nem állatbarát

Leírás

Summer Breeze, azaz nyári szellő. Amint a neve is mutatja a Summer Breeze leveleinek színe egy meleg szellős nyári délutánra emlékeztetnek. Gyönyörű leheletnyi zöld levele élénk rózsaszínű erezetével drámai hatást kellt. Ezt a kaládiumfajtát Dr. Robert Hartman, a Classic Caladiums vezérigazgatója fejlesztette ki. Az UGA (University of Georiga) The Trial Gardens 2013-ban érdemesnek tartotta ezt a növényt a Plants of Distinction (A legkülönlegesebb növény) díj elnyerésére. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A cserepes növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Csak Neked

Keresés