Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Figyelmeztetés

 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a képek elsősorban tájékoztató jellegűek, a növények mérete, színárnyalata részben eltérhet a képen látott növényekétől, mert eltérő helyiségekben és fényviszonyokban fényképezzük őket. A leírásokat több külső forrásból és saját tapasztalatok alapján készítjük. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

Aloe Lizard Lips

Ár:
1.790 Ft
Aloe Lizard Lips
Cikkszám: 11238
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Méret (magasság cseréppel együtt): 10 - 20 cm
Szín: zöld
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fűtőtasak 40 órás Fűtőtasak 40 órás
390 Ft
Fűtőtasak 72 órás Fűtőtasak 72 órás
690 Ft

Tulajdonságok

 • Aloe
 • Örökzöld
 • Szobanövény
 • Kifejlett növény magassága: 15 cm
 • Télállósági zóna (USDA): 10a
 • Fényigénye: napos
 • Vízigénye: alacsony, nyáron több, télen kevesebb vízre van szüksége
 • Ültetőközeg: Kaktuszföld
 • Talaj pH értéke: 5.6 - 6.5
 • Szaporítás: hajtás leválasztásával
 • Levél színe, mintája: Hosszú, hegyes levelek tüskékkel, zöld alapon fehér pöttyökkel, melyek csíkokba rendeződnek
 • Virág színe: vörös-narancs
 • Mérgező
 • Nem állatbarát

Leírás

Ez a pozsgás levélzetének mintázatában válik különlegessé. A zöld alapon fehér pöttyök csíkokba rendeződnek. Számára is legmegfelelőbb a kaktuszföld. Laza, jó víz áteresztésre van szüksége, hogy a gyökerei ne legyenek pangó vízben. Jó víztározó képeséggel bír. Ha otthonunkba tudjuk számára a természetes közegében megszokott száraz és esős időszakot szimulálni, akkor még virágzásra is bírhatjuk őt. Ő egy szuperhibrid az (Aloe descoingsii x Aloe calcairophila) és (Aloe bellatula x Aloe rauhii) keresztezéséből létrehozva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

 

A növények méretei minden esetben cseréppel együtt értetendők.

Az ezen a weboldalon található információk és növényleírások a kertészeti könyvtárunkban végzett kutatásokon alapulnak, online forrásokból, valamint a kertészek által végzett megfigyelésekből. Ezenkívül beépítjük a másoktól kapott észrevételeket, tapasztalatokat és örömmel fogadjuk, ha visszajelzést kapunk azoktól, akik további információkkal és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy másoknak is segítséget nyújthassunk, különösen a trópusi növények hazai tartásáról. A növények jellemzői és igényei a tartástól és a klímától függően eltérhetnek.

A fényképek tájékoztató jellegűek és a szerzői jogok védelme alatt áll (1999. évi LXXVI. törvény és Szjt. 31.§; Btk. 385. §). A növények érkezéskor vannak lefényképezve. A tartási, szállítási és időjárási körülmények befolyásolják a növények állapotát és kinézetét, ezért a valóságban eltérhetnek a weboldalon közzétett fényképektől. A képek a növények és termékek illusztrálására szolgálnak, ezért erre való hivatkozást reklamációk alapjául nem fogadunk el. Ahogyan az az ÁSZF-ünk 4.2-es paragrafusában is szerepel. A fényéképek, amik nem a Home Garden Deko Kft. tulajdonában állnak, azoknak a forrásmegjelölésük a tulajdonosoknál megtalálhatóak vagy közvetlen a képek alatt meg vannak jelentetve.

Szállítási feltételek    Általános szerződési feltételek Tájékoztatók, nyomtatványok
     
     
     
     

 

Kapcsolódó termékek

1.790 Ft
9 db raktáron
1.290 Ft
17 db raktáron
1.490 Ft
15 db raktáron
1.590 Ft
Utolsó 3 db raktáron
2.390 Ft
Hamarosan

Csak Neked

Keresés